Vefatının 74. Yılında Ulu Önderimizi Saygı ve Sevgiyle Andık...
16 Kasım 2012 15:57

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 74. yılında, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Gazi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ve Gazi Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarının Mimar Kemaleddin Salonu’nda ortaklaşa düzenlediği tören ile anıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesinin daveti üzerine Gazi Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin Atatürk ile ilgili yapmış oldukları çalışmaları konu alan, Fotoğraf ve Video Bölümü tarafından organize edilen ‘Anmak Anlamaktır’ konulu sergi, Gazi Üniversitesi Resim Heykel Müzesinde gerçekleştirildi.

Sergi, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma Uygulama Merkezi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gazi Eğitim Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mesleki Eğitim Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlandı. Yoğun ilgi gören sergi, Atatürk ile ilgili makale kitap, resim, fotoğraflar ve poster çalışmalarından meydana geldi.